Το θέμα της θέρμανσης «καίει» ακόμα πολλούς καταναλωτές που μπερδεύονται με τις τόσες επιλογές και δεν ξέρουν τι είναι αυτό που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες. Μια έξυπνη λύση ανάμεσα στο πλήθος των επιλογών είναι η θερμάστρα ή σόμπα υγραερίου, η οποία είναι εύχρηστη, αξιόπιστη και πάνω απ’ όλα οικονομική.

Κάθε είδος θέρμανσης ζεσταίνει με το δικό του τρόπο και το στοίχημα είναι να ζεσταθεί το σπίτι αποτελεσματικά και το κόστος να κρατηθεί χαμηλό. Οι σόμπες υγραερίου ήταν από πάντα δημοφιλείς στην Ελλάδα, όμως τα τελευταία χρόνια ακριβώς επειδή είναι συμφέρουσες οικονομικά αλλά και επειδή τα τελευταία μοντέλα διαθέτουν καινοτόμες ασφαλιστικές δικλείδες, κερδίζουν ακόμα περισσότερο χώρο στα σπίτια.

Πώς λειτουργούν οι σόμπες ή θερμάστρες υγραερίου

θερμάστρα με φιάλη υγραερίουΜια σόμπα υγραερίου έχει πολύ εύκολη λειτουργία. Βασικό κομμάτι της είναι οι φιάλες υγραερίου. Απλά τοποθετείτε μία στο πίσω μέρος της και με το πάτημα ενός κουμπιού, ξεκινά η λειτουργία της. Όμως, είναι ακριβώς αυτή η τοποθέτηση της μπουκάλας υγραερίου που τρομάζει τους περισσότερους καταναλωτές. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια πολύ απλή διαδικασία, που μπορεί να γίνει εύκολα από εσάς. Αν συνεχίζετε να νιώθετε ανασφάλεια, μπορείτε να την αφήσετε στα χέρια των ειδικών τεχνικών της GS Gas, με ένα τηλεφώνημα στα 210 9423213, 693 8076169.

Επιπλέον, οι σόμπες υγραερίου διαθέτουν χειρισμό για την κάθε βαθμίδα απόδοσης, ώστε να κανονίζετε μόνοι σας το πόσο ζεστό θέλετε τον χώρο.

Είναι θέμα ασφάλειας

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι σύγχρονες σόμπες υγραερίου διαθέτουν περισσότερα συστήματα ασφαλείας από ποτέ, πράγμα που τις καθιστά αξιόπιστες σαν επιλογή. Άλλωστε, οι οδηγίες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (σήμανση CE), υποχρεώνουν τους κατασκευαστές να τηρούν συγκεκριμένους κανόνες για την κατασκευή της κάθε σόμπας υγραερίου.

Η GS Gas διαθέτει τον νεότερο στόλο φιαλών, καθώς όλες έχουν αγοραστεί μετά το 2013. Εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας και οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης/εμφιάλωσης είναι από τις πλέον αξιόπιστες και ασφαλείς.

Πέρα από τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει η φιάλη υγραερίου και η σόμπα, είναι υποχρέωση του καταναλωτή να ακολουθεί αυστηρά τις προδιαγραφές του κατασκευαστή καθώς και να κάνει προσεκτικά την επιλογή, μεταφορά, τοποθέτηση και αποθήκευση της φιάλης υγραερίου.

Κόστος θερμάστρας υγραερίου

Συγκριτικά με τα υπόλοιπα είδη θέρμανσης (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα), το υγραέριο είναι πάντα πιο οικονομικό. Σημαντικοί παράγοντες που το καθιστούν σαν τη φθηνότερη λύση, είναι η αυτονομία που προσφέρει καθώς και η δυνατότητα ελέγχου εξόδων, αφού θα ανάβετε τη φιάλη υγραερίου όποτε θέλετε, ενώ ταυτόχρονα έχετε υψηλές ενεργειακές αποδόσεις και ταυτόχρονα μειωμένο κόστος συντήρησης της σόμπας. Η κάθε φιάλη υγραερίου κοστίζει 18 με 22 ευρώ. Όλα τα παραπάνω, κάνουν τη σόμπα υγραερίου ως την καλύτερη λύση για να ζεστάνετε τον χώρο σας.

Οι μοντέρνες σόμπες υγραερίου διαθέτουν όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τον χειμώνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ «ON» ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΖΕΣΤΗ!

φιάλες υγραερίου διανομή

Tip: Εμείς στην GS Gas, είμαστε πάντα στη διάθεσή σου όταν χρειαστείς φιάλη για τη σόμπα ή τη θερμάστρα, στα τηλέφωνα 210 9423213, 693 8076169 και στο gsgas.gr.