Το υγραέριο είναι η έξυπνη και οικονομική λύση για όλες τις ενεργειακές σας ανάγκες στο σπίτι! Για να εξασφαλίσετε επαρκή παροχή, χωρίς να ξεμένετε, επιλέξτε να εγκαταστήσετε δεξαμενή υγραερίου, στους επαγγελματικούς ή οικιακούς σας χώρους. Τι προϋποθέσεις απαιτούνται για να βάλετε δεξαμενή υγραερίου;

Το υγραέριο, ως μέσο καύσης και παραγωγής ενέργειας, έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Γι αυτό τον λόγο, το προτιμούν όλο και περισσότεροι καταναλωτές. Ακόμα και εκείνοι που ήταν διστακτικοί, στην αρχή, τελικά υποκύπτουν στα οφέλη που έχει να τους προσφέρει. Τι γίνεται όμως όταν οι ανάγκες του χώρου σε υγραέριο είναι αυξημένες και οι φιάλες τελειώνουν γρήγορα; Η λύση είναι οι δεξαμενές υγραερίου για υπέργεια και υπόγεια τοποθέτηση. Υπάρχει αρκετή άγνοια για τη συγκεκριμένη παροχή. Αυτό θα το αποκαταστήσουμε ευθύς αμέσως.

οικιακή δεξαμενή υγραερίουΔεξαμενές υγραερίου, αυτός ο άγνωστος…

Καταρχάς θα πρέπει να αναφερθούμε στο τι είναι οι δεξαμενές υγραερίου, καθώς σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζουν. Η δεξαμενή υγραερίου είναι ένα σταθερό μεταλλικό δοχείο πίεσης, αποθήκευσης υγραερίου, με χωρητικότητα 300, 500, 1000, 1750Lt ή και μεγαλύτερη. Το υγραέριο είναι απαραίτητο να αποθηκεύεται σε μεγαλύτερες ποσότητες, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση, μαγείρεμα, ζεστό νερό ή ακόμη και για κλιματισμό.

Γιατί Δεξαμενή Υγραερίου; Γιατί είναι Οικονομική!!!

Πόσο Οικονομικό Πια;

Το υγραέριο αποτελεί ούτως ή άλλως ένα αρκετά οικονομικό καύσιμο, σε σχέση με το πετρέλαιο. Σε συνδυασμό δε, με την υψηλή απόδοση καύσης και την άρτια εξαγωγή ενέργειας, το κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό. Προμηθευόμενοι υγραέριο σε ποσότητα ικανή για το γέμισμα μίας δεξαμενής, όπως φαντάζεστε η τιμή του είναι πολύ πιο καλή από την αντίστοιχη των γνωστών φιαλών.

Bonus: Αρκετά χαμηλό κόστος συντήρησης των δεξαμενών.

Ναι, αλλά η Εγκατάσταση Δεξαμενής Υγραερίου είναι το ίδιο Οικονομική;

Ναι, είναι το ίδιο οικονομική. Συγκριτικά με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις παροχής ενέργειας, η εγκατάσταση δεξαμενής υγραερίου, είναι πολύ πιο οικονομική. Άλλωστε με ένα απλό τηλεφώνημα στη GS Gas στα 210 9423213, 693 8076169, θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.

Και τι Χρειάζεται να Έχω για να Βάλω μια Δεξαμενή Υγραερίου;

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε συσκευές υγραερίου, καυστήρα, κουζίνα, λέβητα κλπ και ένα δίκτυο σωληνώσεων υγραερίου, εξωτερικό ή εσωτερικό. Και φυσικά, μια δεξαμενή. Όποια εσύ επιλέξεις για τις ανάγκες σου, μικρές ή μεγάλες.

Tip: Στην επιλογή, θα σε βοηθήσει το άκρως εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας.

προϋποθέσεις για δεξαμενή υγραερίουΥπάρχουν Κάποιες Προϋποθέσεις;

Φυσικά και υπάρχουν. Και αν δεν τις ξέρεις, γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ. Καταρχάς θα πρέπει να τηρηθούν κάποιες αποστάσεις ασφαλείας. Αυτό εξαρτάται από τον τύπο και το μέγεθος της δεξαμενής, αλλά και από τα αντικείμενα που βρίσκονται τριγύρω. Αυτό άστο πάνω μας.

Πάντως, σε γενικές γραμμές, καλά είναι η δεξαμενή να βρίσκεται τουλάχιστον 3 μέτρα μακριά από οτιδήποτε. Ακόμα και από τοίχους. Οπότε δεν τοποθετείται σε όχι καλά αεριζόμενους χώρους, εντός κτιρίων, σε υπόγεια, σε ταράτσες ή εξώστες κτιρίων.

Υπάρχει Μόνο ένας Τύπος Δεξαμενής;

Όχι δεν υπάρχει μόνο ένας τύπος δεξαμενής. Οι δεξαμενές χωρίζονται σε υπέργειες και υπόγειες. Αυτό καθορίζεται από τον τρόπο που θα τοποθετηθούν σε σχέση με το έδαφος. Οι υπόγειες έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι περισσότερο κρυμμένες, άρα δεν μας κόβουν τη θέα στον κήπο, για παράδειγμα.

Και πώς Γεμίζει;

Μα με χύμα υγραέριο φυσικά, το οποίο μπορείς να προμηθευτείς με ένα τηλεφώνημα στη GS Gas στα 210 9423213, 693 8076169. Τα βυτιοφόρα υγραερίου της GS Gas, θα έρθουν και θα γεμίσουν τη δεξαμενή σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Το Αποφάσισα. Τι πρέπει να Κάνω;

Εν αρχήν ορθώς το αποφάσισες. Τα επιχειρήματα που σου παραθέσαμε παραπάνω, είναι βάσιμα και ακλόνητα. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας. Θα σου παρέχουμε αμέσως τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Είμαστε σίγουροι πως τώρα πια είσαι πεπεισμένος, ότι η εγκατάσταση μιας δεξαμενής υγραερίου, είναι η πιο συμφέρουσα λύση για εσένα και την οικογένειά σου. Και να φανταστείς, πως είναι μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά. Τόσο απλά!!!

υγραέριο για δεξαμενή διανομή

Tip: Εμείς στην GS Gas, είμαστε πάντα στη διάθεσή σου όταν χρειαστείς υγραέριο χύμα για το σπίτι, στα τηλέφωνα 210 9423213, 693 8076169 και στο gsgas.gr.