Η απάντηση είναι απλή: Όταν οι καταναλώσεις του υγραερίου σας είναι μεγαλύτερες, εξετάστε την εγκατάσταση μίας συστοιχίας φιαλών υγραερίου. Για να μην ξεμείνετε ποτέ από υγραέριο!

Αντέχετε στην ιδέα ότι αν χρησιμοποιείτε μόνο μία, αυτή μπορεί να εξαντληθεί Κυριακή ή ένα κρύο, χειμωνιάτικο βράδυ επομένως θα μείνετε χωρίς θέρμανση μέχρι να βρείτε κάποιον να σας ανανεώσει το απόθεμα;

Αντίθετα, με 2 (ή περισσότερες) φιάλες υγραερίου, ανά πάσα στιγμή θα έχετε το πολύτιμο υγραέριο που σας ζεσταίνει το σπίτι και το νερό και σας βοηθάει στο μαγείρεμα.

Γι’ αυτό και ετοιμάσαμε για εσάς κάποια μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη χρήση της συστοιχίας φιαλών υγραερίου, ώστε να μη μείνετε… μπουκάλες, ποτέ!

2 φιάλες απόθεμα, 1 φιάλη σε χρήση τη φορά

συστοιχία υγραερίου

Αρχικά, να σημειώσουμε ότι μπορεί να έχετε 2 φιάλες υγραερίου συνδεδεμένες στο δίκτυο σας αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται μόνο η μία, με την άλλη να λειτουργεί εφεδρικά όταν τελειώσει η πρώτη. Αυτή η μετάβαση από τη μία φιάλη στην άλλη μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

Η μετάβαση να γίνεται αυτόματα όταν τελειώσει η πρώτη μπουκάλα. Αυτή η διαδικασία είναι εφικτή χάρη στην ειδική βαλβίδα που συνδέει τον ρυθμιστή πίεσης με τις φιάλες. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, πέρα από το να αντικαταστήσετε έγκαιρα την άδεια μπουκάλα.

Η αλλαγή να γίνεται χειροκίνητα όταν καταλάβετε ότι η πρώτη φιάλη άδειασε, επειδή θα σταματήσει η ροή στις συσκευές σας. Για να κάνετε τη μετάβαση από την άδεια μπουκάλα στη γεμάτη, γυρίζετε τον διακόπτη που συνδέει τις 2 φιάλες, ώστε να κοιτάει αυτή που θα βάλετε σε λειτουργία. Δεν ξεχνάτε να ανοίξετε τη βαλβίδα της νέας φιάλης.

Ποιος από τους δύο τρόπους είναι ο καλύτερος για να επιλέξετε για το σπίτι σας; Αυτό εξαρτάται από εσάς. Κάποιοι προτιμούν το χειροκίνητο τρόπο να ανοίγουν τη δεύτερη φιάλη, ώστε να γνωρίζουν πότε η πρώτη φιάλη έχει τελειώσει. Όταν σταματήσετε να έχετε υγραέριο τότε ξέρετε ότι ήρθε η στιγμή να μετακινήσετε τον διακόπτη που αναφέραμε παραπάνω.

Τι γίνεται όμως αν αυτό συμβεί κατά τη διάρκεια μιας βροχερής νύχτας ή ενώ κάνετε ένα ζεστό μπάνιο; Αν δεν είστε διατεθειμένοι να ζήσετε κάτι τέτοιο, επιλέξτε την αυτόματη μετάβαση. Μην ξεχνάτε όμως να ελέγχετε τακτικά εάν έγινε μετάβαση στην εφεδρική φιάλη, ώστε να παραγγείλετε εγκαίρως αντικατάσταση, γιατί διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε με 2 άδειες φιάλες και καθόλου υγραέριο…

Πώς κάποιοι τα καταφέρνουν με μόνο μία φιάλη υγραερίου;

Σίγουρα ξέρετε κάποιον που χρησιμοποιεί μόνο μία φιάλη και είναι μία χαρά, με το σπίτι του πάντα ζεστό. Φυσικά και αυτό το σενάριο είναι εφικτό. Όμως εμπεριέχει το ρίσκο να μείνετε χωρίς υγραέριο ενώ μαγειρεύετε τη σπεσιαλιτέ σας λίγο πριν το δείπνο που έχετε οργανώσει.

Αλλιώς θα πρέπει συνεχώς να τσεκάρετε την ποσότητα του υγραερίου που απομένει στη φιάλη. Ποιος έχει διάθεση να το κάνει αυτό συνέχεια;

Η συστοιχία φιαλών υγραερίου είναι η ασφαλής επιλογή που θα κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη.

Και για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα τα απαραίτητα αποθέματα υγραερίου, παραγγείλτε την επόμενη φιάλη σας με ένα απλό τηλεφώνημα στη GS Gas στα 210 9423213, 693 8076169!

φιάλες υγραερίου διανομή

Tip: Εμείς στην GS Gas, είμαστε πάντα στη διάθεσή σου όταν χρειαστείς φιάλη υγραερίου για το σπίτι, στα τηλέφωνα 210 9423213, 693 8076169 και στο gsgas.gr.