Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά. Οι δρόμοι έχουν στολιστεί, το εορταστικό ωράριο στα μαγαζιά έχει ξεκινήσει και έχουμε ήδη δοκιμάσει αρκετά μελομακάρονα και κουραμπιέδες ώστε να μπούμε στο πνεύμα των γιορτών. Και αφού όλα εκεί έξω έχουν βάλει τα καλά τους δεν είναι κρίμα το σπίτι μας να μένει εκτός εορταστικής διάθεσης;

Γι’ αυτό και ετοιμάσαμε μια λίστα με τρόπους που θα κάνουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού Χριστουγεννιάτικη και «ζεστή». Άλλωστε, όταν ο προσωπικός μας χώρος είναι χαρούμενος, τότε αυτόματα έχουμε και καλύτερη διάθεση.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Ναι, είναι κλισέ. Μπορεί να το θεωρείτε υπερβολικό, να βαριέστε το ξεστόλισμα ή να έχετε κανονίσει εκδρομή για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, επομένως για ποιο λόγο να μπείτε σε κόπο; Όμως τα στολίδια αλλάζουν το σπίτι και δείχνουν ότι έστω και για λίγο, κάτι διαφορετικό συμβαίνει, κάτι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο χαλαρωτικό από τα φωτάκια που θα σας συντροφεύουν ενώ προσπαθείτε να ξεκουραστείτε μετά από μια δύσκολη μέρα; Και αν δεν είστε… fan του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπορείτε να στολίσετε καραβάκι ή έστω να τοποθετήσετε μερικές Χριστουγεννιάτικες φιγούρες στο τραπέζι.

υγραέριο για ψήσιμο φαγητών και γλυκών

Ψήστε γλυκά στην κουζίνα σας

Όπως είπαμε και παραπάνω αυτές τις μέρες θα φάτε λίγα παραπάνω γλυκά. Φέτος, κάντε τη διαφορά και εκπλήξτε τους αγαπημένους σας δοκιμάζοντας να φτιάξετε τα δικά σας χριστουγεννιάτικα γλυκά. Και αν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες σας φαίνονται να έχουν μεγάλο επίπεδο δυσκολίας, δοκιμάστε να ετοιμάσετε τα δικά σας μπισκότα.

Tip: Μαγειρέψτε τα γλυκά σας στην κουζίνα υγραερίου σας για νόστιμα και γρήγορα αποτελέσματα.

Όπως είναι γνωστό, στην κουζίνα υγραερίου το φαγητό μας ψήνεται με μία συνεχή και σταθερή παραγωγή θερμότητας. Αυτή η ιδιότητα το κάνει και πιο νόστιμο σε σχέση με τις παρασκευές που γίνονται στις ηλεκτρικές κουζίνες. Επομένως το σπίτι σας θα μοσχοβολάει, εσείς θα απολαμβάνετε αγαπημένες γεύσεις, ενώ θα εξοικονομείτε ενέργεια, χρόνο και χρήμα χάρη στην κουζίνα υγραερίου σας.

Ζεστάνετε τον χώρο σας

Ωραία τα στολίδια, ακόμα πιο ωραία τα γλυκά αλλά τι να το κάνετε αν τουρτουρίζετε μέσα στο σπίτι σας; Τα Χριστούγεννα θέλουν ζεστασιά! Μια σόμπα υγραερίου θα σας δώσει τη λύση αφού ζεσταίνει τον χώρο σας αποτελεσματικά, οικονομικά και έξυπνα. Ανάψτε την στο δωμάτιο που κάθεστε και όταν μετακινηθείτε σε άλλο σημείο του σπιτιού πάρτε τη μαζί σας. Επιπλέον, μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε μόνο όταν θέλετε. Έτσι, με μια σόμπα υγραερίου θα έχετε αυτονομία, ενεργειακή απόδοση αλλά και έλεγχο του κόστους. Ταυτόχρονα, το υγραέριο είναι ένα οικονομικό καύσιμο επομένως δεν θα προβληματίζεστε για το αν θα πατήσετε το ON. Εκμεταλλευτείτε το και περάστε Χριστούγεννα στα ζεστά με μία κίνηση.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Ναι, τα ακούτε παντού. Στα café, στα μαγαζιά, στον δρόμο. Μπορείτε να λέτε ότι τα έχετε βαρεθεί, όμως βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι ακόμα και οι πιο «δυνατοί» από εσάς κάποια στιγμή θα παρασυρθούν από το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και θα σιγοψιθυρίσουν το Last Christmas. Βάλτε δυνατά στο σπίτι τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό (ο οποίος σίγουρα θα παίζει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια) ή διαλέξτε την ανάλογη playlist στο YouTube και τραγουδήστε δυνατά. Και για τους πιο extreme από εσάς, έχουμε πρόταση. Φωνάξτε τους φίλους σας για να δοκιμάσουν τα γλυκά σας και για karaoke με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μόνο. Σίγουρα, μετά από αυτό θα επιλέγετε κάθε χρόνο να γιορτάζετε εντός σπιτιού.

Χειροποίητα γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ζέστη και μουσική. Τι άλλο χρειάζεστε για να απολαύσετε κάθε στιγμή των φετινών γιορτών;

Και μην ξεχνάτε, εάν ξεμείνετε από υγραέριο εδώ είμαστε εμείς! Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9423213, 693 8076169 και στο gsgas.gr.