Το barbeque, αποτελεί μια αγαπημένη συνήθεια των απανταχού καλοφαγάδων. Φίλοι, γέλια, μπύρες και πολλά νόστιμα, ψητά εδέσματα. Και αν στο μυαλό σου αμέσως έρχεται η λέξη «ταλαιπωρία», τότε Στοπ! Όχι άλλο κάρβουνο! Ακόμα και οι πιο πιστοί λάτρεις του ψησίματος παραδέχονται ότι οι ψησταριές υγραερίου αξίζουν.

Σίγουρα ο κλασικός ο τρόπος με τον οποίο έψηναν οι πατεράδες μας και οι θείοι μας στα κάρβουνα, παραήταν δύσκολος για να τον ακολουθήσουμε κι εμείς. Πρακτικά θέματα, όπως η προετοιμασία της φωτιάς, ο χρόνος ψησίματος και πολλά άλλα, μετέτρεπαν όλη τη μαγεία του ψησίματος σε… κούραση. Ευτυχώς όμως, τα τελευταία χρόνια το ψήσιμο με υγραέριο παίρνει σημαντικό προβάδισμα στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Σίγουρα όχι τυχαία και θα αναλύσουμε ενδελεχώς το γιατί.

ψήσιμο με γκάζιBarbeque υγραερίου για Καθαριότητα, Ταχύτητα και Έλεγχο!

Είναι πολλά τα πλεονεκτήματα μιας ψησταριάς υγραερίου.

Άμεση Καύση

Ανάβουν αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε… να «γίνουν» τα κάρβουνα. Κατ’ επέκταση, πιάνουν εξίσου γρήγορα θερμοκρασία. Επιπροσθέτως, παρέχουν συνεχή και σταθερή ροή καυσίμου. Δεν χρειάζεται να έχεις συνέχεια το νου σου.

Δυνατότητα Ρύθμισης

Μπορείς να ρυθμίσεις κατά βούληση τη θερμοκρασία και την ένταση της φωτιάς. Άρα, δεν εξαρτάσαι από εξωγενείς παράγοντες. Οπότε, εσύ κρίνεις πότε χρειάζεσαι περισσότερη και πότε λιγότερη ένταση. Αυτό εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απουσία Καπνού

Ξέχνα τον ενοχλητικό καπνό, που κάθε φορά που έψηνες, ο γείτονας καλούσε την πυροσβεστική! Με την ψησταριά υγραερίου, μπορείς να ψήσεις στο μπαλκόνι, στη βεράντα ή και σε άλλους, όχι και τόσο ανοιχτούς χώρους.

Ευκολία στη Χρήση

Δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να χρησιμοποιήσεις μια ψησταριά υγραερίου. Έχεις να κάνεις με απλά κουμπιά, που έχει το καθένα τη λειτουργία του. Όλοι θα μπορούν να ψήσουν με τις ψησταριές υγραερίου.

Extra: Δεν θα πέφτει όλο το βάρος σε εσένα!

Καθαρές Δουλειές

Δεν χρειάζεται κάθε φορά να λερώνεις τα χέρια σου. Ούτε και να γίνεσαι ο ίδιος χάλια, φυσικά. Αυτό και μόνο θα σε προτρέπει, να τη χρησιμοποιείς όσο συχνά θέλεις. Καμία ανησυχία, κανένα πρόβλημα.

Extra: Κρυώνουν, μετά το ψήσιμο, πολύ πιο γρήγορα από τις άλλες ψησταριές. Αφού κρυώσουν, είναι πολύ εύκολες στο καθάρισμα. Και κερδίζεις χρόνο και δεν γκρινιάζει η γυναίκα!

Είναι Πολυμηχάνημα

Δεν είναι μονοδιάστατη. Συνοδεύεται από διάφορα αξεσουάρ και βοηθητικές θέσεις. Επίσης, μπορεί να διαθέτει πολλαπλές εστίες, για να ψήνεις πολλά πράγματα ταυτοχρόνως.

Extra: Είναι σαν να έχεις μια δεύτερη κουζίνα!

Υπάρχουν διαθέσιμες ψησταριές για κάθε σπίτι και για κάθε πορτοφόλι. Από μία οικονομική επιλογή compact ψησταριάς υγραερίου, η οποία όμως είναι υπεραρκετή για μία οικογένεια, έως ένα μεγαλύτερο σύστημα barbeque υγραερίου, με άνετο χώρο ψησίματος και πλευρικά τραπέζια, για να μπορείς να υποδέχεσαι όσο κόσμο θέλεις!

barbeque γκαζιούΜύθοι VS Πραγματικότητα στις ψησταριές υγραερίου

Μύθος:

«Αααα, δεν είναι ασφαλείς. Πάντα υπάρχει κίνδυνος». Θα σου πει ο κουμπάρος.

Πραγματικότητα

Είναι τόσο επικίνδυνες, όσο οποιαδήποτε ψησταριά. Αν εννοούν το υγραέριο, υπάρχουν μηχανισμοί που μειώνουν κατά πολύ το ενδεχόμενο ατυχήματος.

Μύθος

Τελειώνει γρήγορα η φιάλη υγραερίου.

Πραγματικότητα

Καταρχάς δεν τελειώνει γρήγορα η φιάλη υγραερίου. Μια φιάλη των 10Kg, μπορεί να κρατήσει έως και 6 μήνες, συνεχούς ροής. Αλλά και να τελειώσει, όλα λύνονται με ένα απλό τηλεφώνημα στη GS Gas στα 210 9423213, 693 8076169!

Μύθος

Είναι βαριές, δεν μετακινούνται εύκολα.

Πραγματικότητα

Είναι όντως πιο βαριές κατασκευές. Δεν είναι η ψησταριά που θα την πάρεις στην πλάτη. Αλλά μπροστά στα οφέλη που έχει, αυτό είναι πταίσμα. Πάντως οι κατασκευαστές έχουν μεριμνήσει και οι ψησταριές έχουν ροδάκια μεταφοράς.

Αν είσαι λάτρης του barbeque, πιστεύουμε πώς έχεις ήδη βρει την ψησταριά υγραερίου των ονείρων σου. Το επόμενο βήμα, είναι να την αποκτήσεις χωρίς δισταγμούς πλέον. Αφού τώρα ξέρεις!

ΚΑΛΑ ΨΗΣΙΜΑΤΑ!!!

φιάλες υγραερίου διανομή

Tip: Εμείς στην GS Gas, είμαστε πάντα στη διάθεσή σου όταν χρειαστείς φιάλη υγραερίου για το σπίτι, στα τηλέφωνα 210 9423213, 693 8076169 και στο gsgas.gr.