Έναν διαφορετικό Χειμώνα ζούμε φέτος, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το σπίτι μας. Οι περισσότεροι από εμάς δουλεύουμε από το σπίτι, περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας σε αυτό και γενικά… ζούμε την καραντίνα μας εντός σπιτιού.

Βγαίνω έξω σημαίνει ένα περπάτημα στη γειτονιά και για τους τυχερούς από εμάς που το διαθέτουν, σημαίνει… το μπαλκόνι μας!

Το οποίο μπαλκόνι, κάθε Χειμώνα ήταν το πλέον παραμελημένο σημείο του σπιτιού. Η καραντίνα όμως θέλει την ανάλογη προσαρμογή και γι’ αυτό συγκεντρώσαμε 5 ιδέες ώστε να γίνει το νέο αγαπημένο μέρος του σπιτιού, που θα περνάτε όλο και περισσότερο χρόνο.

1. Κεριά
Θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και θαλπωρής στο μπαλκόνι σας. Βάλτε σε διαφορετικά σημεία του χώρου κεριά σε διαφορετικά μεγέθη και αρώματα. Κάντε κάθε γωνία του μπαλκονιού μοναδική. Επιπλέον με αυτό τον τρόπο θα αυξήσετε τη θερμότητα.

2. Κουβέρτες
Εμπνευστείτε από τα μπαρ και τις καφετέριες που τον Χειμώνα αφήνουν κουβέρτες στα τραπέζια έξω για τους πιο κρυουλιάρηδες της παρέας. Τυλιχτείτε το πρωί για τον πρώτο καφέ της ημέρας και το βράδυ για ένα ζεστό κρασί. Για ακόμα μεγαλύτερη ζεστασιά, βγάλτε έξω την ηλεκτρική σας κουβέρτα. Μην ξεχάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο.

3. Χειμωνιάτικα φυτά
Τα φυτά κάνουν τον χώρο πιο ζωντανό και όμορφο. Λουλούδια όπως ο Χειμωνανθός, ο Πανσές και η Πριμούλα θα δώσουν χρώμα στο μπαλκόνι σας και θα έχετε έναν επιπλέον λόγο για να βγαίνετε έξω. Να τα περιποιηθείτε και να τα απολαύσετε ανθισμένα. Και σε περίπτωση πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, τότε θα τα θαυμάζετε μέσα από την τζαμαρία.

4. Μαξιλάρια για έξω
Φτιαγμένα από ζεστά υφάσματα, τα μαξιλάρια θα κάνουν ακόμα πιο άνετες τις καρέκλες και τις πολυθρόνες του μπαλκονιού σας. Ακόμα και στην περίπτωση που τα έπιπλα του μπαλκονιού σας είναι καλοκαιρινά, τα κατάλληλα μαξιλάρια θα του δώσουν μια πιο χειμερινή όψη.

5. Θερμάστρα υγραερίου μανιτάρι
Καλά είναι τα κεριά και οι κουβέρτες αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με την αληθινή πηγή ζεστασιάς, τις αγαπημένες θερμάστρες υγραερίου, γνωστές και ως «μανιτάρια». Ζεσταίνουν τον χώρο αμέσως και νιώθετε στο μπαλκόνι σας όπως θα νιώθατε και εντός σπιτιού. Άλλωστε με τη θερμάστρα υγραερίου μανιτάρι θα μπορείτε να κάθεστε έξω όσο χαμηλή θερμοκρασία και αν έχει έξω. Και όλα αυτά οικονομικά και με υψηλή απόδοση.

Επομένως φέτος επιλέγουμε το μπαλκόνι μας για τις χειμωνιάτικες εξόδους μας, με προσθήκες και αλλαγές που θα το κάνουν αγαπητό σε κάθε μέλος της οικογένειας.

Αποκτήστε και εσείς μία θερμάστρα μανιτάρι και την αντίστοιχη φιάλη προπανίου, ή επικοινωνήστε μαζί μας στη GS GAS για περισσότερες πληροφορίες.