Το υγραέριο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για το μαγείρεμα στην Ελλάδα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχε χαθεί από τα σπίτια, καθώς οι ηλεκτρικές κουζίνες είχαν κάνει την εμφάνισή τους και ο κόσμος κατευθύνθηκε προς αυτές, ως κάτι νέο και μοντέρνο. Γρήγορα όμως διαπιστώθηκε ότι μαγειρεύοντας με υγραέριο, τα φαγητά γίνονται πιο νόστιμα!

Αυτό αποδεικνύεται από το ότι όλοι οι διάσημοι σεφ δημιουργούν μόνο με υγραέριο και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού μόνο έτσι έχουν κάθε στιγμή τον απόλυτο έλεγχο στην ένταση της φωτιάς που ψήνει, βράζει ή τηγανίζει.

Στις σύγχρονες κουζίνες υγραερίου, η τεχνολογία έχει πλέον προχωρήσει και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα, τις αντίστοιχες ηλεκτρικές. Δε θυμίζουν καθόλου τις κουζίνες που μαγείρευε η… γιαγιά μας και έχουν φτιαχτεί μόνο για να διευκολύνουν τη ζωή μας.

Το υγραέριο που χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα στις κουζίνες υγραερίου, παρέχεται από τις γνωστές μπουκάλες υγραερίου, οι οποίες αλλάζουν πολύ εύκολα μόλις τελειώσουν, με ένα τηλεφώνημα στη GS Gas στα 210 9423213, 693 8076169!

Τόσος πρόλογος όμως χωρίς αιτιολόγηση; Δες παρακάτω μια λίστα από εμπεριστατωμένα επιχειρήματα, όπου εξηγούμε γιατί είναι προτιμότερο το φαγητό να μαγειρεύεται σε εστία υγραερίου.

Το μαγείρεμα με υγραέριο, είναι απλά τέλειο!!!

Μαγειρεύεις στο Μισό Χρόνο

Ταχύτητα. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της εποχής μας. Το υγραέριο, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα κατά το μαγείρεμα, συγκριτικά με το ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό συμβαίνει γιατί τα σκεύη τα οποία θα χρησιμοποιείς, θερμαίνονται σε όλο τους το φάσμα, με αποτέλεσμα, αυτή η θερμότητα να μεταδίδεται στο φαγητό.

Ταυτόχρονα, στις εστίες υγραερίου έχουμε συνεχή και σταθερή παροχή θερμότητας, χωρίς να υπάρχει παρακώλυση από διάφορους παράγοντες όπως θερμοστάτες ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε δεν συγκόπτεται ο δυνατός βρασμός ή η ισχύς του τηγανίσματος.

Οικονομία

Και μόνο το γεγονός ότι κάνει την ίδια δουλειά, στον μισό χρόνο, το καθιστά οικονομικό. Το υγραέριο, αποτελεί την ιδανική μορφή ενέργειας, για μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης. Μην ξεχνάς ότι το προτιμούν όλες οι επιχειρήσεις. Κάτι ξέρουν οι επαγγελματίες.

Ευχρηστία και Ποικιλία

Είναι πανεύκολη στη χρήση. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός για να χρησιμοποιήσει μια εστία υγραερίου. Ο χειρισμός τους είναι απλούστατος. Υπάρχουν διακόπτες αυξομείωσης του υγραερίου. Το αποτέλεσμα είναι ορατό, χωρίς να χρειάζεται να μαντεύεις.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στις εστίες, για να επιλέξεις. Οι διαστάσεις κυμαίνονται από τριάντα έως και ενενήντα εκατοστά, με δυνατότητες και για παραπάνω.

Tip: Επίλεξε σύμφωνα με τον χώρο σου και τις μαγειρικές σου απαιτήσεις.

Είναι Απόλυτα Ασφαλές

Σε καμία περίπτωση μη θεωρήσεις το υγραέριο επικίνδυνο. Αυτή είναι μια παλιακή αντίληψη! Οι συσκευές που χρησιμοποιούν υγραέριο για τη λειτουργία τους, διαθέτουν διάφορες ασφαλιστικές δικλείδες όπως (αισθητήρες, διακόπτες κ.τ.λ.). Αυτά εξασφαλίζουν την άμεση διακοπή της παροχής του υγραερίου, την κατάλληλη στιγμή, σε περίπτωση πιθανότητας βλάβης ή διαρροής όταν δεν υπάρχει καύση.

Και Ανάβει Εύκολα;;; Φυσικά και ανάβει εύκολα! Με έναν αναπτήρα ή με ένα κουμπί που διαθέτει η συσκευή ενσωματωμένο, η ανάφλεξη είναι παιχνιδάκι. Συνήθως αυτό το κουμπί βρίσκεται πάνω στον ίδιο τον διακόπτη χειρισμού και ανάβει με ένα απλό πάτημα (αυτόματη ανάφλεξη).

Τώρα δεν έχεις δικαιολογία. Απέκτησε άμεσα μια συσκευή υγραερίου και δες και εσύ τα μοναδικά οφέλη που σου προσφέρει το υγραέριο στο μαγείρεμα!

φιάλες υγραερίου διανομή

Tip: Εμείς στην GS Gas, είμαστε πάντα στη διάθεσή σου όταν χρειαστείς φιάλη υγραερίου για το σπίτι, στα τηλέφωνα 210 9423213, 693 8076169 και στο gsgas.gr.