Η πρωτοφανής ενεργειακή κρίση που βιώνουμε έχει ανατρέψει όλα τα δεδομένα για τη ενέργεια, εκτοξεύοντας τα ενεργειακά κόστη των επιχειρήσεων.

Η λειτουργία για χιλιάδες επιχειρήσεις που είχαν επιλέξει ως καύσιμο το φυσικό αέριο έχει γίνει απαγορευτική πλέον. Οι βιομηχανίες που χρησιμοποιούσαν το μέχρι πρόσφατα φθηνό φυσικό αέριο, είναι σήμερα αντιμέτωπες με μία τιμή δεκαπλάσια σε σχέση με αυτό που πλήρωναν στο παρελθόν.

Η τιμή του υγραερίου ήταν ανέκαθεν χαμηλότερη από το πετρέλαιο. Είναι όμως ακόμα χαμηλότερη σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο, μετά την ενεργειακή κρίση που ζούμε στις μέρες μας.

υγραέριο χύμα για επιχειρήσεις

Υγραέριο χύμα για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο

Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότερες επιχειρήσεις (καταστήματα, βιοτεχνίες και βιομηχανίες) επέλεξαν ως καύσιμο το φυσικό αέριο, ώστε να μειώσουν το ενεργειακό κόστος τους. Με τις πρόσφατες όμως εξελίξεις και την ενεργειακή κρίση, το κόστος αυτό εκτοξεύτηκε σε απίστευτα υψηλά επίπεδα και οι περισσότερες από αυτές βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Η λύση λοιπόν και για αυτές τις επιχειρήσεις είναι μετατροπή των εγκαταστάσεών τους για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το χύμα υγραέριο για τη λειτουργία τους. Το υγραέριο μπορεί να τοποθετηθεί σε δεξαμενές, οι οποίες θα συνδεθούν στο υπάρχον δίκτυο της εγκατάστασης.

Είναι μία άμεση, σωτήρια λύση, η οποία απαιτεί ελάχιστο χρόνο και χαμηλό κόστος επένδυσης, ενώ τα οικονομικά οφέλη θα είναι άμεσα και πολύ εμφανή.

Η υψηλότερη θερμογόνος δύναμη του υγραερίου, σε συνδυασμό με την χαμηλότερη τιμή του σε σχέση με το φυσικό αέριο, το καθιστούν το πιο οικονομικό καύσιμο για τη βιομηχανία σήμερα.

Επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ακόμα ηλεκτρικό ρεύμα ή πετρέλαιο για τη λειτουργία τους; Ήρθε η ώρα για μετάβαση σε υγραέριο!

Η ενεργειακή κρίση και η συνεπακόλουθη εκρηκτική άνοδος των τιμών της ενέργειας, δημιουργούν νέα δεδομένα για την παραγωγική διαδικασία των βιοτεχνιών και βιομηχανιών. Το υγραέριο αποτελεί το σύμμαχο κάθε επιχείρησης στη λειτουργία της, προσφέροντας ασύγκριτη οικονομία και πολλαπλά οφέλη.

Η μετάβαση σε λειτουργία με καύσιμο το υγραέριο, είναι η λύση για να αποκτήσει και πάλι η επιχείρησή σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Με τη χρήση του μειώνεται το κόστος παραγωγής, γεγονός που επιτρέπει τη μείωση της τιμής του προϊόντος, διατηρώντας έτσι την επιχείρησή σας ανταγωνιστική.

Η  μεγάλη θερμική απόδοση του υγραερίου, το καθιστά ιδανικό καύσιμο για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση.

Το υγραέριο μπορεί να βοηθήσει επιχειρήσεις όπως:

  • HORECA (Ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering κλπ)
  • Αγροτικές και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις
  • Βιομηχανίες και βιοτεχνίες
  • Οποιαδήποτε άλλη ενεργοβόρο δραστηριότητα

Η GS Gas διαθέτει όλα τα είδη υγραερίου (προπάνιο, βουτάνιο και μίγμα) ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και διαθέτει σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015 για την εμπορία χύμα υγραερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε ένα τηλεφώνημα στη GS Gas στο 210 9423213.